İkbal Turizm, Acenteleriyle 2017’yi değerlendirdi

Rüya Gibi Umreler sloganıyla sektörde fark oluşturan, nitelikli, kaliteli umre hizmetleriyle ve fiyatıyla sektöre dinamizm ve enerji getiren İkbal Turizm, Türkiye çapındaki yaklaşık 13 acente ve 10 partner kuruluşuyla bir araya gelerek 2017 yılının değerlendirmesini, Ramazan umresini, Hac döneminin analizini yaptı.

İkbal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Ümit Bulut, sektöre getirdikleri dinamizmin ve heyecanın ilk günkü umre aşkıyla ve umrecilere hizmet sevdasıyla sürdüğünü belirterek, “Acentelerimizle ve partner kuruluşlarımızla bu heyecanı en yüksek düzeyde tutmak ve umrecilerimize en kaliteli hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyoruz ki, piyasada bir çok firma bizleri taklit ediyor, hizmetlerimizi ve fiyat politikamızı aynen kopyala yapıştır sistemiyle kendileri uygulamaya çalışıyor. Ama her taklit aslını yaşatır diyoruz ve İkbal Turizmin farkını her aşamada, her şeyde göstermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Özellikle 2017 sömestr umresinin analizini yapan ve ondan sonra gelen ara dönemle ilgili neler yapabileceklerinin yol haritasını çıkaran Kadir Ümit Bulut, “Bu konuda acentelerimizin sıkıntılarını ve dertlerini çözecek nitelikte kaliteli programlar ortaya çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

İkbal Turizmin mukaddes yolculukta kalite ve güvenini ortaya koyan, Yüce Peygamberin ayaklarını sürdüğü toprakların bilgi ve enformasyon boyutuyla tanıtımını en güzel şekilde gerçekleştiren bir tur imkanını sunarak Allah’ın misafirlerine hizmet etmenin boyun borçları olduğunu belirten Bulut, “Kısıtlı ve dar imkanlarla bu mukaddes yolculuğa çıkan kardeşlerimiz, önce Allah’ın misafirleri, sonra bizim misafirlerimizdir. Onlara yapacağımız hizmetin Allah nezdinde çok önemli olduğunu bir vazife telakki ederek, gerek Mekke’de gerek Medine’de en güzel organizasyonları yapmayı borç biliyoruz. Resulullah (sav)’in ve O’nun gökteki yıldızlar mesabesindeki sahabilerinin gezindiği topraklarda, sevgi ve saygı gözyaşlarımızı bırakacağımız, gönül gözüyle bu mukaddes beldeleri dolaşacağımız tüm güzellik kareleri, bizim hizmet şerefimizdir” açıklamasını yaptı.

İkbal Turizm’in kalitesiyle ve müşteri memnuniyetiyle farkını ve markasını ortaya koyduğunu, bu çerçevede şimdiye kadar Umre ibadeti gerçekleştirdikleri misafirlerinden tam puan aldığını hatırlatan Bulut, “Biz yurt dışı seyahati yapıyoruz. Bu seyahatte misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak, çevreyi ve bölgeyi tanıtmak, detaylı şekilde bilgilendirmek, umre ibadetinin hazzını yaşatacak tüm detayları ortaya koymak bizim öncelikli görevimizdir. Belki de ömrü boyunca bir daha böylesi bir imkanı yakalayamayacak misafirlerimize umre ibadetinin manevi atmosferini yaşatmak için en iyi şekilde ağırlamayı boyun borcumuz biliyoruz. Sadece bir umre değil, ayrıca Hudeybiye Umresi’ni de yaptırarak ibadetin güzelliğini yaşatmak, Harem’de tesbih namazına kadar farklı aktivasyonlarla misafirlerimizin mukaddes topraklarda en iyi şekilde ağırlanmasını sağlamayı ilke edinmiş durumdayız. Umre ibadetini yapan ve bu manevi atmosfere giren misafirler, Allah’ın misafirleridir. Allah’ın misafirlerini mukaddes topraklarda attıkları her adımdan sorumlu olarak ibadetlerinin hazzını yaşatmak bizim sorumluluk misyonumuzdur” diye konuştu.