Yönetim kurulu Başkanımız Sn. Kadir Ümit BULUT 'un MİLLİ GAZETEDE yayımlanan röpörtajı

İkbal Turizm’in “Rüya Gibi Umreler” sloganıyla ekonomik umre programlarında Türkiye’de bir çığır açtığını belirten İkbal Turizm Genel Müdürü Kadir Ümit Bulut, “Uygun fiyat avantajlarıyla ve hizmet kalitesiyle Türkiye’nin umre sektöründe lider firmalarından birisi olduk, öncü olduk, örnek olduk. Bizim sektöre getirdiğimiz ivme ile diğer firmalar da İkbal Turizm’i kendilerine örnek almışlardır. Bu nitelikli ve kaliteli kampanyalarımızla 2017-2018 umre sezonunda da hedeflerimizi büyütme niyetindeyiz” dedi.

Türkiye’nin 14 bölgesinden direk uçuş var

Bu sezon da İkbal Turizm olarak 35 bin umreciyi mukaddes topraklara götürmeyi planladıklarını kaydeden Bulut, “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde aktif 25 şubemizle sezonu en nitelikli şekilde sürdürmeyi ve Allah’ın (c.c.) misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı planlıyoruz. Türkiye’nin 14 bölgesinde direkt uçuşlarla misafirlerimizi İstanbul aktarmasız olarak mukaddes topraklarla buluşturacağız. Bizim en büyük avantajımız geçtiğimiz dönemde Mekke’de Kadir Plaza’yı devreye sokmuş olmamız.  Yeni dönemde de 488 kişilik dört yıldızlı bir hoteli de hizmete almış bulunmaktayız. Bu hotelimiz Kenzi Hotel” diye konuştu.
 

FİYATLAR 650 $’DAN BAŞLIYOR

Kadir Plaza’da konaklamalı umrelerinin 650 dolar, Kenzi Otel’de konaklamalı  umrelerinin ise 725 dolar olduğunu açıklayan Bulut, “15 gün her şey dahil bu programlarımızla yine fiyat noktasında sektörün önünde yürüyeceğimizi söyleyebilirim” açıklamasını yaptı. İkbal Turizm’in böylesine tercih edilmesinin temelinde yurt içindeki şubelerinin gücü ve etkisi olduğunu dile getiren Kadir Ümit Bulut, “Sakarya, Kocaeli, Eskişehir, Trabzon, Antep, Sivas, Balıkesir, Erzurum, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce ve Diyarbakır’daki şubelerimiz ve partner 10 kuruluşumuzla birlikte Anadolu’daki umre sevdasına hizmet edebilmenin gayretini yaşıyoruz” değerlendirmesini yaptı.